onsdag 26 mars 2014

Du går inte ensam


Vilken bra bok!


Boken lästes ut i helgen, som var. Jag har läst Mari Jungstedts tidigare böcker. Du går inte ensam är en bok jag gillade, liksom alla tidigare böcker av henne. Boken är en riktig bladvändare. Kanske för att den var så lättläst, vilket Jungstedts böcker brukar vara. Läs mer om Du går inte ensam. När jag läste sista meningen i boken, fick jag känslan av att det här var inte sista boken av Mari. Tack och lov! Jag ser framemot uppföljaren.

Har du några boktips att ge?

7 kommentarer:

 1. Bra tips, ska absolut kolla in den :) kramar

  SvaraRadera
 2. jepp...den var super... men jag gillar hennes böcker.

  SvaraRadera
 3. Spännande med en bra bok :)

  SvaraRadera
 4. kraaaam
  kul med ett boktips.
  jag läser så sällan böcker nu mera, förrut gjorde jag alltid det.
  kanske borde man börja läsa om kvällarna .
  hoppas du har en fin kväll annars
  kraam

  SvaraRadera
 5. Tack du :) Önskar dig en trevlig dag!

  SvaraRadera
 6. ja de e för lätt att bli beroende, tur att man inte spelar me pengar

  SvaraRadera