torsdag 20 mars 2014

En sen shoppingrunda

Efter att jag hade slutat jobbet, åkte jag och min man till Allum. Jag ville kolla på en ny tröja och en ny jacka.  Tror ni att jag kom hem med något av detta? Nä, det gjorde jag inte. så tråkigt. Vi gick in i flera olika butiker och jag hade ingen tur med mig alls. Passade det bra, så var det alldeles för dyrt. Jag hoppas på bättre tur en annan dag.

Inköpet idag
Det är så trist att komma hem alldeles tomhänt, när man har räknat med att hitta något i klädväg. Det blev istället inköp av bomullspads, ljus och ett nagellack. Det blev första gången jag köpte Essie. Vilket härligt nagellack! Jag gillar färgen, formulan och själva penseln. 

Att det redan är fredag i morgon känns inte riktigt klokt! Veckorna går verkligen fort. Ha en trevligt veckoslut, alla!!

10 kommentarer:

 1. inte kul att inte hitta något som du säger.. men ja gör som du oftast spontanköper något onödigt

  SvaraRadera
 2. Hoppas du med får ett trevligt veckoslut =)

  SvaraRadera
 3. Godmorgon! Det blev inte riktigt vad du tänkt dig men det blev ju något i alla fall. Jag behöver också förnya min garderob lite så här blir det en påskresa till Side, Turkiet, där jag brukar hitta det som behövs. Kramiz

  SvaraRadera
 4. Det känns en aning snopet att komma hem tomhänt när man planerat att hitta nåt snyggt till vårgarderoben. Ha en härlig fredag! :)

  SvaraRadera
 5. Nagellacket såg verkligen läckert och somrigt ut! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Joda pluggeriet fortsätter för fulla muggar :)

  SvaraRadera
 7. Man hittar aldrig det man behöver :(

  Ja det känns helt underbart :)

  SvaraRadera
 8. Essie håller väldigt hög kvalitet på deras lack! Älskar :)

  SvaraRadera