tisdag 4 mars 2014

Kommande sanndrömmar?

weheartit.com

Har det hänt er att liknande drömmar har återkommit? Jag har drömt, åtminstone 2 gånger (vad jag minns) att jag har prov i fysik som jag inte har klarat av på högskolenivå eller på komvux. Jag har i drömmarna känt pressen att jag måste klara dom. Mitt problem om hur jag ska lösa det, dyker upp. Drömmarna har känts så verkliga, att när jag har vaknat, så känns det som det har hänt på riktigt. Varför jag skulle ha pluggat fysik, framkommer inte. Jag har redan pluggat den fysik jag behöver för det jag jobbar med. Jag har åtminstone i drömmarna, även jobbat parallellt. Undra om drömmarna kommer att visa sig vara verklighet om några år. 

8 kommentarer:

 1. Du har väl ett svårt test i livet framöver.
  Drömmar brukar beskriva ens framtid har jag läst och hört.
  Men jag har också hört och läst att dem kan beskriva det som varit.

  SvaraRadera
 2. Jag läste någonstans att drömmarna speglar ditt undermedvetna och att det är hjärnan som bearbetar alla intryck du haft under dagen. Ska snart skriva lite mer om sömn och drömmar på bloggen.

  SvaraRadera
 3. Man vet aldrig vad drömmar kan ge uttryck för.

  Kanske sorterar hjärnan bara olika intryck i en faslig röra, aktiverar olika områden för att se så allt fungerar som det ska.

  Eller så kanske den ibland kan ge en vink om vad man verkligen vill göra.

  Allt återstår ju att se :)

  SvaraRadera
 4. Ibland är det svårt att förstå sig på sina drömmar!

  SvaraRadera
 5. Du kanske står inför en förändring du ännu inte vet om?!

  Sv. Jag har provat olika varianter av lchf-semlor som jag bakat själv. De är goda. Men ibland känner jag för att fuska och äta den onyttiga varianten ;)

  SvaraRadera
 6. Har flera ggr haft återkommande drömmar. När jag drömmer den för andra gången är drömmen längre, startar på samma ställe men fortsätter.... Lite läskigt faktiskt!

  SvaraRadera
 7. ja drömmar e märkliga saker, o ja tror absolut att vissa drömmar kan vara sanndrömmar, men vi får hoppas att just dessa drömmarna inte är några sanndrömmar :)

  SvaraRadera
 8. Jag kan drömma en del sanndrömmar ibland...på gott och ont. :)

  SvaraRadera