onsdag 12 mars 2014

Så härligt med solsken!

Jag blir glad av solsken!

Jag har verkligen njutit av vädret vi har haft de senaste dagarna. Solsken kan man aldrig få nog av! Sedan blir man ju också glad av fågelkvittret man hör på morgonen. Det känns ju då redan lite lättare att stiga upp. 


Regn gör mig ledsen

Som sagt får man inte nog av solsken och gott väder. Synd att det kommer regna i helgen. Jag hoppas på att väderprognosen är fel. Många vindar kan väl passera innan dess?!

10 kommentarer:

 1. Ja, rena rama vårvädret nu! Här väntas det komma snö (30 cm) till helgen enligt de som är insatta. Hua! Jag vill fortsätta att ha vårkänsla. Dock kan det vara bra med plötslig kyla så att fästingarna försvinner! :)

  SvaraRadera
 2. sv: well, jag hade tagit av axelbanden så det var en tubklänning, och så sprang jag in på toaletten så den halkade ner på magen, och då i stundens hetta, eftersom jag höll på att typ dö av kissnödighet, så blev jag att jag drog ner den istället för upp den. Och när jag satt där i godan ro så sträckte någon in armen under dörren och stal klänningen. Men det löste sig enkelt, efter att ha haft panik ett tag så hörde jag en svensktalande kille därute och köpte av honom hans t-shirt, som var så lång att den täckte min rumpa också. Sedan fick jag ta en taxi hem, hehe, true story ^^

  SvaraRadera
 3. Hade riktigt bra väder idag jag med :D Snygg bild.
  Kolla gärna in min mode, livsstil och fotografi blogg :)

  SvaraRadera
 4. Jag springer runt med ett lyckorus i kroppen när solen tittar fram.

  SvaraRadera
 5. Åh jag vet! Det är helt underbar när man får se sol.
  Känns som att det var evigheter sedan sist. Men nu är den här, ett tag iallafall :)

  Kram
  Stoffe

  SvaraRadera
 6. Man har verkligen varit bortskämd dessa sista dagar! Jösses vilket underbart väder vi haft!!

  SvaraRadera
 7. Svar: Vad roligt att du gillar trean! Det känns lite som mig. Jag älskar dessa utan axelband men jag trivs inte i dem själv så jag vill ha med band o denna klänningen har ju det. Den har släp men inte för mkt och jaa, jag gillar.

  SvaraRadera