onsdag 16 april 2014

Min dag


Min dag
På jobbet har jag mest röjt på min arbetsplats. Satt in papper i pärmar, slängt papper och försökt få någon slags ordning. Efter lunch blev vi bjudna på en supergod paj, som en kollega hade bakat. Efter jobbet åkte jag till däckverkstan för att äntligen sätta på "sommarskorna" på bilen. Skönt att slippa höra dubbarna under några månader. 

Härligt att vistas ute!

När jag kom hem blev det en långpromenad i skogen med Yambo och hans nyfunne kompis. De hade roligt ihop i vårsolen. Yambo tog till och med ett snabbdopp. 

Gulligt!

När jag skulle sätta mig och rätta här hemma, fann jag denna lapp i rättningshögen. Det står "Karin, du är jättebra på att komma på bra idéer". Tyvärr vet jag inte exakt vad eleven tänkte på. Undra vilken idé som eleven gillade.... Så roligt att få sådana här små meddelande!

20 kommentarer:

 1. Hej! Tack för din kommentar. Ja, valparna är verkligen jättesöta. Tänk att de små ska växa och bli 60-70 kilos klumpar. En jobbedag kvar, sen är det äntligen långhelg. För oss blir det en tur ner till Österlen för att förbereda byte av fönster. Ha en trevlig påsk! Ing-Mari

  SvaraRadera
 2. Hej! missa inte min tävling där du har chans att vinna 2 kg lösgodis!! Gott va?:D

  http://ebbahellstrom.blogg.se/2014/april/godis.html#comment

  SvaraRadera
 3. På Jesus korsfästning. Men jobbar på långfredagen, så inte får jag en lugn stund då inte, som långfredagen sig bör.

  SvaraRadera
 4. Sätter du högre betyg på en som skriver ett sådant meddelande? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För det första sätter jag inte betyg, då jag jobbar med yngre elever än 12-åringar. Dessutom skulle inte ett sådant meddelande påverka ett betyg. Varför undrar du?

   Radera
 5. haha ja livet e underbart ibland

  SvaraRadera
 6. Vad fint meddelande du fick där vännen! Det stämmer! Du är bra på att få bra idéer och du är bra på mycket annat med. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det ett gulligt meddelande?!

   Radera
 7. Naaw, vilket gulligt meddelande. Idag är jag ledsen i ögat för en nära kollega har slutat hos oss. Vi har mycket tårta kvar...men hennes plats står nu tom. Snyft!
  GLad Påsk!!
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så trist att din kollega har slutat!

   Radera
 8. Så underbart med sådana små fina meddelanden från sina elever! :-)
  <3

  SvaraRadera