fredag 4 april 2014

Min start av helgen!


Här känner man sig inte så snygg.
Efter jobbet stack jag hem för att rasta hunden. Direkt efter det åkte jag till Kungälv för klippa mig och göra ljusa slingor. Man känner sig ju inte alls särskilt snygg under processen. Det gör lite ont medan hår dras genom små hål i plastmössan.  Jag blev riktigt nöjd med håret, men jag har ännu inte vant mig vid det ljus. Snart så. 

God mat och trevligt umgänge!

Sedan direkt hem. På ungefär en halvtimme hann min man fixa fram mat till oss och våra väntade gäster.  Det blev lite i form av italiensk buffé i kväll. Det blev en underbar start av vår helg. I morgon väntar tvättsugan för min del och jobbet för makens del. Det får bli sängen snart.

15 kommentarer:

 1. Klart vi har en chans, som alla andra länder. =)
  Var inte negativ.
  Det kommer man inte långt med.

  SvaraRadera
 2. God morgon!
  Härligt att få frissa till sig för att sedan äta gott och umgås.
  Ha en skön helg nu!

  SvaraRadera
 3. Japp nu e solen go, så de gäller att njuta :)

  SvaraRadera
 4. såg trevligt ut med maten :)

  SvaraRadera
 5. Jag bokade mig en frissatid idag... den 15e blir jag vårfin.

  Svar: ungen är på benen... skönt

  SvaraRadera
 6. Jo, "slingade" ju håret mitt förr varvid frugan stod där med en virknål eller vad det var och drog håret genom den där gummigrejen.
  Hujeda mej va man såg ut.

  Men det behöver jag ju inte mer sedan jag lät trimmern ta över hårklippningen, lika bra det ;)

  Ha de gött.

  SvaraRadera
 7. Mysig fredag kväll med god mat (ser det ut som iaf). Kram

  SvaraRadera
 8. Gillar din nya stil, den klär dig!

  SvaraRadera