söndag 13 april 2014

Plåster på ansiktet


Testa du också!
Efter att ha läst om Niveas refining clear-up strips på nätet, blev jag tvungen att inhandla dessa. Jag köpte två paket på en gång. Eftersom jag har ganska synliga porer, framförallt på pannan, var det ju inte så konstigt att jag åtminstone vill testa. 

Lät plåstren sitta på 15 minuter
Dessa porplåster funkade! De var lätta att sätta på och jag tyckte jag såg att pormaskar hade fastnat på stripsen. ckligt, men bra! Jag tror att man behöver använda dessa plåster vid upprepande tillfällen för att tydligare se skillnad. 

Har du testat produkten?

5 kommentarer:

 1. Jag har bara testat en gång och det fungerar inte alls. Men man kanske behöver testa flera gånger :)

  SvaraRadera
 2. Hm, skulle kanske prova, jag har också en del jag vill bli av med. Tack för tips!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Åh! Det ska jag nog ta och prova, verkar supersmart! :)

  SvaraRadera