fredag 18 april 2014

Tröttmössa

Bra serie!

Så himla skönt att man är ledig nu i fyra sammanhängande dagar! Jag har varit otroligt trött den senaste tiden. Jag vet inte vad det beror. Jag lägger mig i tid och jag sover gott om nätterna. Så egentligen finns det ju ingen anledning till att vara så trött. Nu har jag dessutom blivit hostig och lite krasslig. Näsan rinner i alla fall inte.  I morse vaknade jag vid samma tid, som alltid. Så irriterande det är! När man har möjlighet att sova ut, då kan man inte det. Jag valde att stanna kvar i sängen och det var ju skönt det. Senare idag kan jag ju ta en vila. Vila och god mat ska jag ägna påsken åt. Hade ju hoppats på att kunna träna en massa, men det väljer jag att hoppa över. 

Host, host...


8 kommentarer:

 1. Du hinner träna andra dagar ;)

  SvaraRadera
 2. Sv: Det är det verkligen! Skönt för hundarna att kunna springa in och ut ..

  Ha en fin påsk!

  SvaraRadera
 3. Du är säkert trött för att du har någon skit i kroppen. Visst är det störigt när man vaknar tidigt när man får sova. Jag vaknade av kvittrande fåglar i morse, inte fy skam i och för sig, men när jag väl tog mig upp ja då slutade dom.

  Önskar dig en jätte mysig Påsk :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kanske så att man har haft någon skit i kroppen en längre tid.
   Jag önskar dig också en GLAD PÅSK!

   Radera
 4. Om du håller på att bli sjuk kan det säkert påverka så att du känner dig tröttare - hoppas du får vila ut ordentligt! Och även om du inte lyckas sova längre om morgnarna så kan man ju ladda energi på annat sätt också =)

  Glad påsk till dig! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att tröttheten enbart har berott på att jag höll på att bli sjuk. Men jag vet inte de andra orsakerna.

   Radera