tisdag 20 maj 2014

Göra saker ensam?


Marko Lehtosalo (Markoolio) ska genom Experiment Ensam testa att göra olika saker helt ensam. Att göra vissa saker helt ensam, blir rätt konstigt med tanke på att människan faktiskt är ett flockdjur. Skulle  ni kunna gå på stand up helt ensam dvs vara den enda i publiken? Visst skulle det vara konstigt att inte dela skrattet med någon.

Saker jag kan tänka mig att göra ensam:

 • Gå på bio (det har jag gjort en gång)
 • Träna (pepp-kompis är dock en fördel)
 • Shoppa
 • Gå på café eller enklare lunchrestaurang (dock inte utan med min iPhone eller bok, för annars vet man ju inte vart man ska fästa blicken.)
 • Sola och bada
 • Gå på museum
 • Promenera
Saker jag inte kan tänka mig att göra själv:
 • Resa utomlands
 • Gå på en finare restaurang
 • Gå på teater
 • Bowla
 • Campa
 • Gå på krogen
 • Fjällvandra
Vad skulle du inte kunna göra helt själv?

9 kommentarer:

 1. Åh jag våndas just nu över det.. det är en hårdrockskonsert jag så gärna vill gå på i höst - men får inte med mig någon. kan man gå själv? Hur kul ÄR det att gå själv????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer helt säkert träffa likasinnade på konserten. Sätt dig med en öl nånstans o spana in någon att gå fram till eller så får någon komma fram till dig. Helt säkert bättre en konsert själv än ingen konsert alls!

   Radera
 2. Det där med att resa utomlands skulle jag absolut inte göra själv, just nu vågar jag inte gå i skogen själv (är livrädd för ormar/grodor/paddor), bowlingen kan jag också skriva under på. Något jag däremot gjorde helt ensam för ett tag sen som jag aldrig hade trott vara att resa på spa med övernattning ensam. Just middagen i restaurangen intogs med en god bok ;-)
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 3. Kommer faktiskt inte på något =) Självklart föredrar man ofta sällskap före att vara ensam, men jag skulle inte ha några problem med det heller.

  SvaraRadera
 4. Åka på semester utomlands skulle jag definitivt inte göra själv. Och kanske inte heller det där fina restaurangbesöket. Ha en fin kväll. Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Jag föredrar att shoppa ensam och uppskattar lugnet att få vara ensam hemma en stund, men visst är mycket trevligare med lite sällskap :)

  SvaraRadera
 6. Gud så roligt inlägg! Läsvärt och ger en tankeställare. Roligt och bra klipp också! :) Ha en underbart fin kväll, kramar!

  SvaraRadera
 7. Jag har galet svårt att göra saker ensam! Tror aldrig jag suttit på ett fik ensam i hela mitt liv. Skulle nog vara bra om jag faktiskt "övade" på det lite! Det enda jag gör ensam är väl typ, att gå till gymmet, haha :) Lite tråkigt egentligen, eftersom man lätt bara hamnar hemma om ingen vill hitta på något :) Roligt inlägg!

  sv: Ja, så härligt med färger!

  SvaraRadera