fredag 2 maj 2014

Symöte


Klart att man äter!

I kväll har jag haft symöte här hemma. Symöte är väl synd att kalla det, när det endast var en av fem som broderade. Vi är 7 som brukar träffas regelbundet. I början var vi alla flitiga med något handarbete. Jag stickade den ena halsduken efter den andre. Någon gång sydde jag korsstygn, men mer och mer avtog mitt handarbete. Nu tycker jag bara att det är kul att vi ses! 
Nästa gång jag träffar syjuntan är vi på väg till Barcelona. Det känns så häftigt!

11 kommentarer:

 1. Svar: Egentligen är det ingenting som hindrar mig, för jag tror inte Emma skulle sätta stopp för det om jag hörde av mig, men jag vill varken träffa henne eller hennes man så då blir det svårt med barnen också ... Men blev glad över att hon mailade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår om du inte vill träffa Emma och hennes man efter hur de har behandlat dig.

   Radera
 2. Vad härligt :) Kul med barcelona

  Ja, jag har med delat 90 säng med andra tidigare. Men innan jag träffa erik hade jag 120cm själv och nu har vi en dubbelsäng tillsammans, så då sova i en 120säng tillsammans känns ganska trångt när man är van vid större :)

  SvaraRadera
 3. Fin blogg! :)
  tkr du om videobloggar, då borde du kika in i min blogg :D

  SvaraRadera
 4. "Symöte" i Barcelone låter hur kul som helst,..Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Åh, vad gott :D

  - Visst är det!

  SvaraRadera
 6. Hej, vill börja med att be om ursäkt ifall du inte tycker om sådana kommentarer. Men jag har en lite tävling på min blogg där man kan en fräsch brödlåda.Jag skulle bli jätte glad om du skulle delta i tävling. http://unikaugglan.blogg.se/2014/april/vinn-en-brodlada-2.html#comment Mvh UnikaUgglan

  SvaraRadera