söndag 8 juni 2014

Hundmötet på bryggan


Vilken söt mops!

När vi åt på Spikens brygga igår, var det en söt mops som var på andra sidan räcket. Självklart hälsade man på den lille.

Hundmöte

Yambo var den, som var mest intresserad av "grannen" såklart! Först drog han sig så långt han kunde under bordet. Sedan försökte han lägga huvudet på räcket för att hälsa. De nosade på varann och nästan pussades. Tyvärr lyckades vi inte få någon bra bild på det, men visst förstår man av bilden att de gillade varann?

11 kommentarer:

 1. ah nu handlar inlägget inte om mig utan en av mina bloggläsare, så din fråga får du ställe till henne istället om du vill ha svar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, jag förstod aldrig att det var någon annan som hade skrivit inlägget.

   Radera
 2. konstigt, din röst kan inte gått genom, för det är samma nummer sen jag själv rösta innan idag.

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Verkligen skumt! Ja, jag har fb och var inloggad, när jag röstade.

   Radera
 4. Naw...Så sött!

  SvaraRadera