måndag 23 juni 2014

Nyplockade ögonbryn


Nyfixade ögonbryn!

Äntligen är de fixade! Jag har nämligen ljusa ögonbryn, som växer lite glest. Några strån är lite längre än andra, men blockas de bort, blir det ett hack mitt i. Idag gick jag på salong här på orten, så jag fick hjälp med att färga dessa. De plockades också. Det tog bara en halvtimme, men under den korta stunden hann jag koppla av ordentligt. Att lägga sig under en handduk och med stöd under knäveckan gjorde gott. Dessutom fick man lyssna på lugn musik som verkade avslappnande. Underbart!

11 kommentarer:

 1. hade verkligen behövt plocka mina hihi men men får väll ta och göra det nu på nattpasset=)

  kram

  SvaraRadera
 2. Svar: Åh vad kul att höra :) Ja jag får nog börja spara lite nu :P

  SvaraRadera
 3. llåter som nåt för mig.. mina blir nästan osynliga sommartid. Men jag har aldrig provat färga...

  Svar: Thanx… jag är livrädd att jag ska knäcka någon nagel nu precis innan semestern…

  SvaraRadera
 4. Härligt att bli ompysslad så! :-)
  Det var längesedan sist jag var på en behandling. Jättelängesedan! Kanske dags att tänka på mig själv och "unna" mig någonting i den vägen. :-)

  SvaraRadera
 5. haha joda här har man blivit tjock, alla kläder sitter konstigt

  SvaraRadera
 6. tack för påminnelsen, ska plocka mina nu :D

  SvaraRadera
 7. Det känns alltid lite lyxigt att göra sådant - även om det "bara" är 30min eller 2h. Avkopplande också, och fint ser det ut!:-)

  SvaraRadera
 8. Kanonsnygga, nu blev även jag påmind om att boka tid för mina ögonbryn.

  SvaraRadera