torsdag 26 juni 2014

Nytt skal (igen!)


Mitt fina skal

Här är mitt fina nya skal från DesignSkins. Här kan man beställa skal med egentagna bilder till alla mobilmärken och modeller. Man kan även beställa så kallade skins, som kan sättas på sn mobil, men inte enbart på mobilen utan även på surfplattor, kameror, mp3-spelare och till och med på möbler. Man kan även välja mellan olika färdiga mönster på sitt fodral, skin eller skal. Jag valde ett blommigt och är supernöjd!

10 kommentarer:

 1. Kul med nytt ska och du fyller år i morgon? Då säger jag stort grattis i förskott.
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag fyller år tidigt i morgon bitti. Tack för ditt grattis!

   Radera
 2. Jag skulle vilja ha ett med mina vovvar på :)

  SvaraRadera
 3. åh va fint skal, älskar blommigt :D

  SvaraRadera
 4. Det är ju riktigt somrigt!

  Är det idag du fyller år?

  GRATTIS på födelsedagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är inte idag jag fyller. Jag fyller tidigt i morgon bitti.

   Radera
 5. Somrigt & snyggt!

  SvaraRadera