lördag 28 juni 2014

Om kvällen igår

Igår var vi iväg och såg på Eldkvarn och Nationalteatern på Trädgårn tillsammans med goda vänner. Konserten var utomhus och jag blev lite orolig över hur det skulle bli med tanke på vädret. Det vräkte ner innan vi skulle åka. Det åskade och haglade också. Men väl inne i stan, så var det uppehåll. Solen visade sig också ett tag. Senare på kvällen regnade det lite igen, men det var inte särskilt mycket. Vi hade ganska tur med vädret med andra ord.


Vid entrén satt denna uppe. Vilken tur att det är förbjudet att ha med sig vapen!

Solsken!
Det var ganska mycket folk på plats. 

Ja, det kom lite regn också!
Med tanke på vad som stod vid entrén, så var det åtminstone en här som hade missat att det var förbjudet med paraplyer.

Eldkvarn på scenen

Tack och lov hade Plura ingen uppknäppt skjorta på scenen! Det brukar han ha på Pluras kök.Jag hade ingen lust att se hans mage igår.Jag är inget stort fan av Eldkvarn, men det finns ett par låtar jag gillar ändå. Min favorit är nog I vår lilla stad.  

Nationalteatern

Jag lyssnade inte så mycket på Nationalteatern under deras storhetstid, men låten Livet är en fest har väl knappast undgått någon. Om ni har såg Så mycket bättre, när Ulf Dageby var med, kan ni inte ha missat Agnes version av Hanna från Arlöv.

Nikke Ström


Glada gänget!
Vi fick en toppenkväll! Läs recensionerna från GP: Om Nationaleatern och om Eldkvarn.


Så gott!

Kvällen avslutades med god mat. Tapas fick det bli!
19 kommentarer:

 1. Det verkar har varit en fantastisk kväll :)

  SvaraRadera
 2. Hanna från Arlöv är bra!
  Tur ni hade med vädret då!
  Svar: Ja det har visst blivit en hel del med jordgubbsrecept inser jag när jag blickade tillbaka i bloggen :-)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hanna från Arlöv är kanonbra, men jag gillar versionen med Agnes mest.

   Radera
 3. Låter som en lyckad kväll! Hoppas att du har en bra födelsedag idag med! Kram

  SvaraRadera
 4. Svar: Egentligen är arbetstiden ungefär 2,30-6 men eftersom jag inte lärt mig allt ännu kör jag ca 4 timmar/natt .. så 24 h/vecka kanske änsålänge! Förhoppningen är att jag till slut kommer klara att köra på rekomenderade tiden, då blir det väl runt 20h/vecka.

  SvaraRadera
 5. haha ja lite tur, för annars hade de varit illa :)

  SvaraRadera
 6. Det verkar otroligt!! Men jag ser allt ett paraply ;)

  sv: Tack, jag älskar den :)

  SvaraRadera
 7. Tycker, och har alltid tyckt att Nikke Ström lever i sin rockdröm - lever kvar där. Lite kul med Nationalteatern. I Trädgårn var jag varje år och såg Lundell, på senare år har det förhållandet mer eller mindre kraschat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nikke Ström kände jag inte till förrän i fredags.

   Radera
 8. Härligt & så glatt gäng hihi ...
  Ja Agnes version av Hanna från Arlöv är grym!

  SvaraRadera
 9. Två klassiska band där som tilltalar undertecknad ypperligt.
  Speciellt Eldkvarn då.
  Plura är ju Plura i alla väder, oavsett om det regnar eller inte ;)

  Ha en fin Söndag :)

  SvaraRadera
 10. Åh vad härligt, ni hade ju tur med vädret då ;) kram

  SvaraRadera
 11. Gud vad kul! :-)
  Jag gillar inte Eldkvarn så värst mycket men älskar Nationalteatern! Jag skulle gärna varit där!
  Tur att ni slapp dåligt väder!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var skönt att slippa regnskurar och åska.

   Radera
 12. Vilken härlig kväll vi hade tillsammans, kramar!

  mvh
  Putte

  SvaraRadera