lördag 14 juni 2014

Sommarläsning


Härligt med nya böcker!
Igår köpte jag 4 pocketböcker, men betalade för 3. Nu är semesterläsningen räddad! Det ska bli en läsrik sommar och mindre tid för datorn. Det är så jag hoppas på att det blir. Det beror dock på vädret. Regniga dagar brukar oftare innebära dator eller gym och soliga dagar innebär att jag vill sola och bada samt läsa. Jag älskar nämligen att läsa ute!! Det blir mer sällan inomhus. Det är så det har blivit.

Vilka böcker väntar på att bli slukade hos dig?

25 kommentarer:

 1. Åhhh Sonjas sista vilja är UNDERBAR, kommer fler delar efter den som du kommer vilja läsa hi hi . Själc har jag så mycket böcker i vår bokbytarklubb att lite annan läsning väntar på mig här hemma... bland annat Jonas Gardells senaste serie och Cirkeln.
  Underbara bröllopsfoton nedan, grattis i efterskott :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att ha Sonjas vilja framför sig!

   Radera
 2. Tackar har haft en helt underbar dag :)

  SvaraRadera
 3. Han gick hotell och tursim =)

  SvaraRadera
 4. Han vill vidareutbilda sig till bartender, men han har inte bestämt sig än. Har man hela livet framför sig, behöver man inte vara inriktad på en enda väg. =)

  SvaraRadera
 5. Vi jobbar dygnet runt nu (nästan) så inga böcker just nu. Men jag ser fram emot när det blir lite lugnare och det finns tid till läsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har man mycket att göra, är det svårt att orka med läsningen.

   Radera
 6. Hoppas att du blir nöjd med din investering :)

  SvaraRadera
 7. Sonjas sista vilja är kanonbra, de andra har jag inte läst. Här väntar bl a Malin Persson Giolito/Bara ett barn, Jojo Moyes/Livet efter dig, Johan Theorin/Blodläge, Denise Rudberg/Ett litet snedsprång och Dan Brown/Inferno på att bli lästa i sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara ett barn av Malin har jag läst. I like!!
   Kul att så många gillar Sonjas sista vilja!

   Radera
 8. Härligt, har med en hel hög och läsa :)

  Tack, det känns tomt utan Admin :(

  SvaraRadera
 9. Viveca Stens senaste ligger och väntar på mig... Trevlig söndag!

  SvaraRadera
 10. Vad kul! Perfekt ju :) inför sommaren och allt. Att läsa utomhus gör verkligen känslan mer verklig på något vis. Kan det vara den friska luften eller vinden och närmare till himlen? Hm.. så är det iaf tycker jag. Underbart :)

  SvaraRadera
 11. Jag önskar jag också kunde läsa böcker på fritiden, ser så skönt och avslappnande ut :)

  SvaraRadera
 12. jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har i Att-läsa-hyllan. Lånar det mesta på bibblo, men till sommaren vill jag gärna ha ett gäng pocketböcker.. kanske jag skulle dra iväg en beställning?

  SvaraRadera
 13. vilka böcker köpte du Jag älskar att läsa med skön Måndag på dig

  SvaraRadera
 14. Åh vad härligt med nya böcker :)

  SvaraRadera
 15. Sonjas sista vilja är faktiskt superhärlig och bra! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ser jag framemot att läsa Sonjas sista vilja!

   Radera
 16. Du har flera trevliga stunder framför dig! Själv sitter jag andäktig med Elisabeth Georges senaste i knäet, 700 sidor! Trevlig midsommar!

  SvaraRadera