lördag 21 juni 2014

Vill men kan inte träna

Inspirationsbilder

Det är så irriterande!! Jag har varit väldigt slarvig med min träning den senaste tiden och när jag vill och kan komma igång igen, då har jag ont i benet. Jag vill inget hellre än att sticka iväg till gymmet. Visst kan jag träna överkroppen trots benet, men man blir ändå väldigt begränsad. Jag får köra voltaren gel på smärtan ett tag till. Tills dess jag har blivit helt bra, får jag fortsätta att bli inspirerad av träningsbilder från we heart it.

4 kommentarer:

 1. Gymmet är stängt idag så du behöver inte ha dåligt samvete!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du kan träna snart!

  ja tre dagar med illamående utan orsak då är man glad det är över

  SvaraRadera
 3. Irriterande! Hoppas att du blir bra snart. :)
  Kom ihåg att man inte får sola på ganska många veckor om man smort med Voltaren gel.

  SvaraRadera