lördag 5 juli 2014

Det bästa med semester


Så härligt det är med semester! Man kan njuta av fantastiskt väder och härlig atmosfär. Sedan är det härligt med långa utesittarkvällar och sovmorgnar. Läsa bra böcker och bara kunna göra vad man vill är nog det bästa av allt!

Vad är det bästa med semester för dig?

11 kommentarer:

 1. Slippa laga mat, städa och bara koppla av. Det är riktig semester för mig.

  SvaraRadera
 2. Japp skönt att bli av den den kalufsen :)

  SvaraRadera
 3. Håller med dig, och att få tid med sin kärlek och bara umgås och bli ännu mer kär :)

  SvaraRadera
 4. Ja, det där är det bästa!! :)

  Sv: Ja, jag förstår inte varför det ska vara så svårt att placera breven helt i lådan!

  Känns inte lönt att man köpte en låsbar brevlåda...

  SvaraRadera
 5. Härligt med semester och att ni som har det får lite bra väder :D

  SvaraRadera
 6. Det här är min första semester... så jag vet knappt vad det bästa är än! Tiden tror jag! att kunna ba: äh, jag gör det imorgon. Eller: Idag ska jag göra det och det och efter det är gjort har jag tid att göra det och det och det om jag vill. Eller: Idag har jag 16 timmar att göra absolut ingenting på!

  SvaraRadera
 7. Att bara få vara är så skönt på semestern! Att bara ta det som det kommer och gå efter den känslan man har för tillfället. Så skönt! Så gör jag. ;-)

  SvaraRadera
 8. Det bästa är väl att komma ner i tempo! :)

  SvaraRadera
 9. Ja de e gott me kyckling, o de e så smidigt eftersom de sköter sig själv i ugnen :)

  SvaraRadera
 10. Att kunna koppla av och bort och bara vara! Kram

  SvaraRadera