söndag 27 juli 2014

Det funkar för mig!

Reklamfilmer visas ju ständigt på TV och det är inte mycket man tror på. Det är ju oftast osanningar i de där. Vissa lögner är väl kanske mer allvarligare än andra. Tror man allvarligt på att man som man får fler tjejer, för att man tar kosttillskottet VitaePro, så är det riktigt sorgligt. Niclas Wahlgren sjunger ”Nu är allting förändrat, nu trivs jag med mig själv / alla tjejer, de flirtar med mig” i den senaste reklamen om vitaepro.  Reklamfilmen har ifrågasatts och blivit anmäld av Reklamombudsmannen.Är detta verkligen en reklamfilm att anmäla? Ska denna anmälas, så finns det väl fler att anmäla? Sedan kan man ju diskutera om man ens ska göra reklam för kosttillskott eller inte. Men det är ju en helt annan historia.Undra hur reaktionerna blev i Finland?


Eller i Norge?

7 kommentarer:

 1. Ah jag ska fundera på det.. Men jag tycker det känns ganska värt faktiskt! <3

  SvaraRadera
 2. ja för min del avskyr ju verkligen all tjatig reklam fy så trist.
  hoppas du haft en fin helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar heller inte tjatig reklam! Men denna låt fastnar lätt i huvudet.

   Radera
 3. Det finns mycket annat, viktigare att lägga energi på, tycker jag. Sen om det är rätt eller fel, har jag ingen synpunkt på. Inte heller om det funkar för det har jag ingen aning om. Provat?
  /P

  SvaraRadera
 4. Har den anmälts? För vad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fattar det som att den har blivit anmäld, för att Niclas får en massa tjejer efter att han i reklamen har tagit vitaePro.

   Radera