fredag 18 juli 2014

Tidig morgon och glasbyte

Attans!
För en vecka sedan träffades en av bilrutorna av sten, som förorsakades av en förbipasserande bil. Rutan krackelerades helt. Så himla typiskt! Först en vecka senare fick vi tid för att byta ut den rutan. Redan kl 6.00 ringde klockan i morse. 

Mc Muffin
Klockan 8.00 kunde vi lämna in bilen. Per telefon hade jag fått reda på att ett glasbyte kunde ta uppemot 3 timmar. Det var ingen ide att åka hem kommunalt under tiden, för då hade vi fått vända direkt när vi hade kommit hem. Ingen mening med det. Istället gick vi till Mc Donald´s under tiden. Där intog vi varsin liten frukost. Under tiden vi satt där, fick jag sms om att bilen skulle vara klar kl 9.00. Snabbt fixat! 

På väg hem stannade vi till och handlade mat. Redan vid 10-tiden hade vi både fixat bilen och matinköp och dessutom landat här hemma.Det finns fördelar med att stiga upp tidigt!

17 kommentarer:

 1. sv: Åh ja, han är allt en liten sötnos :)

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att det gick så fort med lagningen, finns ju inget tråkigare än att bara sitta och vänta. Och som du säger, ni fick ju en lång dag i stället. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var tur att det gick fort!

   Radera
 3. och dagen blev sen lång också..

  SvaraRadera
 4. Så onödigt egentligen, att rutorna går sönder på det viset =(

  Svar: Ja precis! Jag gillar att testa på saker och ting, så kan jag säga på riktigt om jag gillar det eller inte sen, inte bara spåna i.

  SvaraRadera
 5. ja nu på min lilla minisemester så tog jag det bara lugnt o kopplade av lite

  SvaraRadera
 6. "UNICEF har bekräftat att minst 35 barn i Gaza har dödats i luftanfall, och minst 269 har skadats. Det har också rapporterats att flera israeliska barn skadats på grund av raketattacker. 25 000 barn är i akut behov av psykosocialt stöd i Gaza." Unicef, Sverige.
  Det här var några dagar sen, situationen är ännu värre nu då man säger att det är runt 200 döda. Det här är inte ett krig. Hade det varit ett krig hade det varit två arméer mot varandra. Det här är en militärmakt (Israel) mot ett folk som inte har en chans att försvara sig - palestinierna.
  Det kanske kan kännas som att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
  Min vän har formulerat ett mail som hon har skickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
  Tack!
  http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

  SvaraRadera
 7. Det är rätt skönt att gå upp tidigt och hinna med lite praktiskt, och ändå ha hela dagen kvar! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Jag har en lägenhet på G.
  Jag har också märkt att det är mycket semester osv.

  SvaraRadera
 9. meh äta på frukost på MC kan väl ändå inte vara nån höjdpunkt

  SvaraRadera