torsdag 14 augusti 2014

Cykelvasan

Det kommer att kännas lite tomt här hemma ett par dagar, eftersom min man nu tillsammans med kompis förbereder sig som bäst inför Cykelvasan 2014. På lördag är det dags för dom att cykla mellan Sälen och Mora. Det är en sträcka på 90 km.Det är MTB som gäller. Vad jag förstår så är det stor skillnad mellan att cykla i skogen med en MTB och att cykla på landsväg med en racer. Det förstnämnda är jobbigare, vilket inte är så konstigt.


Nu håller jag tummarna för att det här går bra. Jag har sagt att tiden är inte det viktigaste. Det viktigaste är att loppet fullföljs och att det helst genomförs utan några skador. 

3 kommentarer:

  1. Min syster och hennes man ska också cykla. Han cyklade också Umeå-Sthlm för/mot Barncancerfonden.
    Strångt! Själv cyklar jag till affären......ibland.
    /P

    SvaraRadera
  2. Wow! Vilken kul gej, visste inte ens om att detta fanns, hoppas det går bra för honom! Och ja, testa Morbergs rosé! Trevlig helg!

    SvaraRadera