fredag 1 augusti 2014

Göteborgsbesök


Göteborg
Idag åkte jag in till Göteborg. Det var nog första gången jag var där på hela sommaren. Varför jag inte åker in så ofta, förstod jag först idag. Man blir rätt trött på att gå där fram och tillbaka under flera timmar. Sedan är dock skillnad om man åker in för att kolla på något särskilt. Att turista Göteborg är en helt annan sak än att kolla i affärer. 

Mina nya naglar
Den främsta anledning till besöket var att jag skulle till en nagelsalong. Nu har jag nytt lager shellac. Det var någon gång i höstas jag hade det senast. Jag var inne på att välja en rosa nyans, men så blev jag tipsad om färgen korall. Snyggt till solbrännan!


Shoppingtur
Efter att ha framkallat mina bilder som jag redigerade igår, gick jag på en shoppingrunda tillsammans med min mamma. Några klädesaffärer blev det aldrig. Jag är trött på utplockade plagg under REAn och höstplagg är jag inte så sugen på att kolla på än. 

Vid halv ett kurrade magen rejält. Det var dags för lunch! Min man som skulle ut på sin lunch (arbetar i stan) tog med oss till Ritz. Där hade jag aldrig tidigare ätit. Det var riktigt mysigt att sitta på uteserveringen och deras salladsbuffé var fantastisk!

Väldigt gott!
Man kunde välja mellan fiskrätten eller kötträtten till lunch. Jag valde det sistnämnda. Idag var det buljongkokta oxrullader, pepparsås och rostad potatis.

Nya pastatallrikar
Här kommer resultatet av shoppingen. De fina pastatallrikarna köptes på Grandma´s. De är av märket Bruka Design.

Smått och gott
Och så lite annat smått och gott såsom sugrör, durkslag, mascara, läppglans och så de framkallade bilderna.

9 kommentarer:

 1. Var köpte du de söta sugrören? Underbart du verkar ha haft det i Göteborg! Kram

  SvaraRadera
 2. Härlig dag i Göteborg du verkar ha haft =)

  SvaraRadera
 3. Så bra...

  Hoppas du blev nöjd med fotona. ..

  SvaraRadera
 4. Göteborg som är så mysigt, jag älskar den staden!

  SvaraRadera
 5. Jo..fin stad har vi ju, men att gå runt o shoppa tar på krafterna..själv planerar jag innan så jag vet precis vart jag ska gå och vad jag ska ha, in och ut ur en affär på minimum 10 minuter är mitt mål :)

  Fina naglar fick du ju...bra jobbat.

  SvaraRadera