lördag 16 augusti 2014

Hälsosammare liv


Så mycket vackert!
Det börjar bli sakteliga enklare att stå över sötsaker. Det banne mig på allvar nu. Jag måste gå ner i vikt och jag måste framförallt sluta med godis och annat sött. För min del är det enklast att stå över helt och hållet. Det är på ett sätt enklast att tacka nej till allt än att smaka på en bit. Då vill jag helst ha mer. När det i veckan har bjudits på tårta på jobbet, då har jag inte smakat. Att andra har ätit, har inte rört mig. Jag var på en shoppingrunda idag. Då blev det ett besök på ett café. Där passerade man de fantastiska hyllorna med vackra bakelser. De såg väldigt goda ut, men jag hoppade över.

En god sallad
Jag valde hellre att ta något mer matigt. Det blev en väldigt god kycklingsallad. Den var väldigt mättande. Jag stod mig flera timmar.

I morgon kommer jag få jobba en del. Eleverna börjar i nästa vecka och jag behöver förbereda lite grand. Ett gympass hoppas jag ändå att jag hinner. 

5 kommentarer:

 1. Härligt, :)
  Ja man vet ju själv vad man klarar av och måste stå emot .

  Själv ska jag dra ner på läsken som de har blivit lite för mycket av i sommar..

  SvaraRadera
 2. Ja den är riktigt god :)

  Bra jobbat att du kunde stå emot! Jag vet själv hur svårt det är ibland, jag försöker också äta nyttigare och inte så mycket fika, godis osv. Ibland är det hur lätt som helst att stå emot och ibland har jag sjukt svårt, då vill jag bara gråta, haha.

  SvaraRadera
 3. Att "bara ta lite" är inget som fungerar för mig heller...allt eller inget som ordspråket väl säger.
  Ska lägga ner all läsk här är det tänkt...håller tummarna för att jag lyckas.

  Ha de gott nu :)

  SvaraRadera
 4. Gottit på tallriken förutom rödlöken hihi tål inte lök!

  SvaraRadera
 5. Att stå över sötsaker är (i min erfarenhet) bara svårt i början. Jag har haft uppehåll helårsvis några gånger och efter tre-fyra veckor är jag inte ens sugen längre.

  SvaraRadera