tisdag 12 augusti 2014

Jag blir galen!

Min mobiltelefon slocknar och stänger av sig i tid och otid. Den startar om sig själv. Den kan när som helst göra det igen. Sedan skiftar batterinivån väldigt. Ena stunden kan den vara på 16 % och efter att den har startats om, kan nivån vara på 52 %. Lägger jag den på laddning, så är den på samma nivå hela tiden. Den ändrar sig inte alls. Jag blir väldigt irriterad på detta. Teknikprylar ska ju bara funka. Jag hoppas på att min iPhone snart funkar till 100% igen, eftersom den 24 oktober känns alldeles för långt borta. 

9 kommentarer:

 1. Kan inte prylar vara funka....

  SvaraRadera
 2. Tiden brukar ju gå rätt fort, men inte när man väntar på något ;) :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Men gud, ska du köpa en iPhone6!? GALNING!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver inte vara först ut med en, men det är klart att man är sugen på att ha en iPhone 6. Är inte du?

   Radera
 4. Ska du köpa Iphone 6? Du har verkligen det senaste du. :) Älskar min nya Iphone 5s jag! Sååå bra! Haft min Iphone 4 utan s i flera år och den krånglade aldrig, men tyvärr går ju tekniken fram så fort så själva datagrejen i den blev ju så slö tillslut. :( Så kände att jag behövde byta. Hoppas din mobil fungerar snart igen! Lämna in den annars så får de titta på den. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill verkligen ha en iPhone 6, men jag kan vänta. Jag behöver inte ha det allra senaste först. Nu funkar min iPhone igen. Fukt hade orsakat att batteriet lade av.

   Radera