onsdag 13 augusti 2014

Med en fungerande mobil igenJag är så glad över att jag inte behövde vara utan min mobil längre tid än vad jag var. En arbetsdag utan ens privata mobil funkade ganska bra, men att vara utan den på väg hem var värre. Under hundpromenaden imorse var det trist att inte kunna lyssna på spotify. Det var också trist att inte kunna sända kärleksfulla sms till sin man. Jag är väldigt glad över att han såg till att jag fick ett nytt batteri till mobilen idag. Nu funkar alla funktioner igen. Fukt hade orsakat det hela. 

7 kommentarer:

 1. skönt att mobilen är tillbaka :)
  ja idag har det varit riktigt hett och klibbigt här igen, så ingen höst ännu här :)

  SvaraRadera
 2. täk vad beroende vi har blivit av dessa tekniska prylar

  SvaraRadera
 3. Joda de gick fint med årsmötet :)

  SvaraRadera
 4. Mobilen är nästa beroende som jag kanske ska försöka bryta! :P

  Eller??

  SvaraRadera
 5. Men vilken tur att den är där den hör hemma igen :) Ha en underbar dag, kramar!

  SvaraRadera
 6. Ok, bra att du har din mobil nu! Fukt...Ja, det har ju regnat hos er en del vad jag förstått. Kram

  SvaraRadera