lördag 2 augusti 2014

Skosugen

Så snygga!

Åh, så fina dessa är! Nu blev jag riktigt sugen på att införskaffa mig ett par. Skorna är från K.Cobler och säljs bland annat hos Scorett. Det jobbiga är att sommarsäsongen snart är över och att alla fyra paren finns i storlek 35. En del av mig säger att det är bättre att införskaffa sig nya höstskor. En annan del av mig säger att man ska passa på, när man hittar fina skor i sin storlek. Att hitta 35:or är inte alltid det enklaste.

Vilket par hade du valt?

13 kommentarer:

 1. Klart du ska slå till nu! :) Det kommer alltid en ny sommar. Jag tyckte 3 och 4 var snyggast och allra bäst tyckte jag om nr 4.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske skulle göra det ändå, men jag får alltid sådan beslutsångest.

   Radera
 2. Nr. 2. Typisk svart människa!!
  Fast jag har sagt att jag ska skaffa mig ett par "träskosandalet". Men som du antyder, sommaren varar ju inte för evigt.......
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svart är ju praktiskt. Det passar ju till allt!

   Radera
 3. hoppas du får en härlig fin söndag:)

  SvaraRadera
 4. om första va jättesnygga!

  Sv tusen tack!

  SvaraRadera
 5. Dom svarta sandalerna hade jag valt!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker nummer ett eller två :) Passar alltid på att köpa snygga sommarskor när jag väl hittar dem eftersom det alltid kommer fler somrar!

  SvaraRadera