måndag 18 augusti 2014

Tipsa mig!

Fantasin är som bortblåst!
Jag vill blogga, men jag har inget roligt att blogga om just nu. Jag jobbar på dagarna, promenerar med hunden när jag kommer hem, kanske blir det ett träningspass eller så förbereder jag för morgondagen. Roligare liv har jag inte. Men man brukar kunna få ihop ett blogginlägg ändå. Fast nu är min fantasi som bortblåst. Å ingen utläst bok har man att recensera.

Men ni har kanske några bra bloggämnen att ge mig. Vad vill ni att jag bloggar om?

11 kommentarer:

 1. Hmm... kanske vad man kan göra en dag när man är slut på fantasin, det regnar ute och man är uttråkad. I och för sig har jag ändå en massa att göra oftast men ändå. Ibland är man bara slut på fantasin. ;)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar när du bloggar om vackre Yambo & visar foto på honom,era promenader & omgivningen :)
  Mer av det skulle jag önska hihi Eller varför inte Tips om vad man gör i Gb om Hösten/Vintern?

  SvaraRadera
 3. Du ska se att du snart kommer på nåt ;) det brukar komma nåt när man minst anar!

  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Vet hur du känner, skola, häst, träna, läxor och ja, inget mer... Roligt liv ja, njaa ;)

  SvaraRadera
 5. vad skriver man om när man inte vet man ska skriva om :) hehe

  SvaraRadera
 6. skriv om du tränar med din hund eller hur du lever med dina djur och din familj. Det är jobbigt för oss djurlösa också att ha något kul att skriva om. Min familj hade en svart katt som jag skrev en hel del om hennes små och stora hyss. Dock handlade inte min blogg om katt i huvudsak men hon kom med ganska mycket i alla fall

  SvaraRadera
 7. Kanske dags att börja med TBT, throwback thursdays? (Det gjorde jag idag:)!) Eller en följetång med flera inlägg om dina personliga favoriter... (som böcker, koftor, mat, dryck, hundraser, etc)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett kanonbra förslag! Kanske jag börjar med TBT i nästa vecka. Tack för tipset!

   Radera
 8. Jag skulle vilja att du bloggade mer om vad ni äter för sorts mat. Jag lagar alltid vääääldigt enkelt ex broccoli+bacon o thats it. Boooring.
  Nu när du planerar att gå ner i vikt kanske du kan blogga om vad du ersätter gott ätande och vilande med?
  Jag tycker du har en super blogg för den är så positiv-keep on with it!
  Hur du o din partner piffar till kärlekslivet nu menar jag inte de mest intima delarna utan att ni kanske säger kärleksfulla saker till varandra eller kramas godnatt (saknar sj förhållande så det är mysigt att ta del av det virituellt åtminstone o drömma sig bort)
  Jag gillar dina Rambo inlägg för du verkar ösa kärlek över honom.
  Sen gillar jag mycket om olika klädstilar hur bra/dålig man än är så är det kul att se hur folk tänker inom det.
  Nu ska jag bläddra i en purfärsk Elle och kolla Australian top model äta apelsin o dricka kaffe... Idag tror jag det blir en joggingrunda, har kommit igång så smått iaf=)
  Lycka till hur det än blir med bloggen!

  SvaraRadera