lördag 20 september 2014

Bokmässan 2014

Bokmässan närmar sig med stormsteg. Jag brukar vissa år besöka denna fantastiska mässa, men om jag ska dit i år vet jag inte ännu inte. Jag har tjuvkikat lite på mässprogrammet. Det är ganska smart att göra det innan, för då är det  ingen risk att man missar några favoriter. Eftersom jag varken vet om jag ska gå och inte heller om det blir på lördagen eller söndagen, så har jag kollat över båda dagarna. Här är mitt eventuella program.

7 kommentarer:

 1. Åh vad kul. Vi fick biljetter av skolan, och jag vill gärna gå, bara att jag ska "passa" min 14-åriga lillasyster den helgen också... Får försöka dra med henne, hihi ;D

  SvaraRadera
 2. HAr nog aldrig varit på bokmässa

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja men blir inte åka dit

  SvaraRadera
 4. Kom gärna in på Recenseramera.se och läs recensioner om hundar och hundtillbehör. Man kan även lägga till egna recensioner.
  mvh
  Hundvän

  SvaraRadera
 5. Svar: Tack!
  Känns så härligt att vistas här nu :)

  SvaraRadera
 6. Aldrig varit, men skulle vilja gå någon gång i framtiden.

  SvaraRadera