torsdag 4 september 2014

Den man älskar


Vill sluka snart!

Semestern är ju över sedan en månad tillbaka. Det märks inte bara på att man ska upp tidigt på morgonen, utan även på att jag inte läser lika mycket just nu. Det beror på att jag inte hinner och att jag är trött på kvällarna. Men jag vill verkligen! Jag älskar att läsa, men måste få till det under vardagen på något vis. Nu har jag "Den man älskar" av Mari Jungstedt liggandes. Jag har läst alla hennes tidigare böcker. Jag hoppas på att åtminstone börja sluka den i helgen.

11 kommentarer:

 1. Kul med skön läsning nu i höst =)

  SvaraRadera
 2. jag läser åtminstone liiiite varje kväll.. kan inte somna om jag inte får 10 minuter i alla fall... den där ska jag läsa framöver.

  Sen lyssnar jag ju bok hela tiden också. har ju en joggingbok jag hör på. Och den jag sprang till idag tog slut idag - så ny ska inhandlas.

  SvaraRadera
 3. SV: Tack, det var den verkligen! Kram

  SvaraRadera
 4. Godmorgon och ha en skön fredag

  SvaraRadera
 5. Ja de gäller att passa på när solen e uppe :) hoppas att du får en bra helg :)=

  SvaraRadera
 6. Jag hinner inte heller läsa. Älskar Maris och dessutom utspelar de sig strax om hörnet. Kör ofta förbi "Knutas" hus. Men det ligger inte på det ställe som de visar i de Tyska filmerna. Där har han havsutsikt och det funkar inte.
  Haha, ha en skön helg.
  /P

  SvaraRadera
 7. Läsa saknar jag, orka inte läsa i sommar, blev bara en bok, och nu somna jag tidigt så den vakna tiden vill jag umgås med sambon :)

  SvaraRadera
 8. Hon är jättebra! Jag har helt tappat stinget med läsningen nu, det går i perioder för mig.

  SvaraRadera