lördag 25 oktober 2014

Den här dagen

Redan kl 9.00 var jag och min man på Ica Kvantum för att inhandla inför lördagens middag. Det här har nog aldrig tidigare hänt! Makens planer var att sätta igång ett långkok med högrev. Detta recept inspireras han av. Det var inte mycket folk i mataffären en sådan tid på en lördag, så därför kunde vi kliva ur butiken redan kl 9.15. Det ska bli så en upplevelse att smaka på resultatet snart.

Supernöjd!
Medan min man har ägnat sig åt matlagning, har jag varit i Göteborg på Anemonen för att fixa mina naglar. Det blev shellac även denna gång, men nu en väldigt ljus färg med lite glitter. Färgen går i väldigt svagt rosa. 


Ljuvlig doft!
Innan behandlingen utförde jag andra små ärenden. Det blev en tur till Apoteket och till Åhléns. Jag köpte bland annat denna fantastiska duschkräm! Serien I love... gillar jag väldigt mycket och doften Raspberry & Blackberry är ljuvlig!

Makens skapelse

Se så fin pumpa vi har på vår altan! Det var min mans idé. Aldrig tidigare har vi pyntat inför Halloween, eftersom det inte är någon högtid vi firar i min familj. Men så fint det blev med tända ljus inuti. Det kan ju behövas då vi inför vintertid imorgon. 

Ha en fin lördagskväll!

11 kommentarer:

 1. Oj..tackar för påminnelsen...dags att dra tillbaka klockan ju.
  Alltid intressant att se vilka av alla klockor i hemmet som ställer om sig själva..kan bli lite förvirrande men det brukar lösa sig genom att slå på tv :)

  Helloween firade de igår på kneget..ja..ungarna då förstås..det avlöpte väl utan blodvite vad jag känner till iallafall ;)

  Tillönskar dig en fin afton :)

  SvaraRadera
 2. Har den doften i body lotion, väldigt härlig är den! :D

  SvaraRadera
 3. Det där låter ju väldigt gott! :)

  Sv: Jag var där med en bekants ena knatt och dennes kompis :)

  SvaraRadera
 4. gu vilken härlig färg på naglarna!

  SvaraRadera
 5. Jag kikade lite på receptet, men jag är lite tveksam till högrev eftersom det brukar vara mycket slamsor och fett i det! Jag skär ju bort allt som kan vara fett, så det brukar ligga en liten hög på tallriken när jag är färdig, om det inte är rent kött med lite insprängt fett från början.
  Hoppas det smakade gott!
  PS. Naglarna är superfina!

  SvaraRadera
 6. vi har inte gjort någon pumpa än... men det kommer - till veckan.

  SvaraRadera
 7. Vilken fin pumpa ! Vi ska försöka få till en här nu i veckan :)

  SvaraRadera
 8. "I love..." är verkligen fantastiskt! Hoppas grytan smakade gott!

  SvaraRadera
 9. ja nu blir det mörkare på kvällen buhu

  SvaraRadera