lördag 11 oktober 2014

En skön höstdag

Vackert på Nääs!

Då jag sov väldigt dåligt i natt, har det idag fått bli en väldigt lugn dag. Efter att ha gått en hundpromenad här hemma, åkte vi (jag, mannen och hunden) till Nääs och njöt av det fina vädret. Vi gick en runda och Yambo tog sig ett dopp. Vi avslutade vistelsen med att ta en varsin kopp kaffe i solen. Det var både gott och skönt!

Hemlagad pizza
I kväll har maken fixat hemlagad pizza. Så himla gott det var! Resten av kvällen spenderas i TV-soffan.

Hjälp mig att bli Veckans blogg! Ni kan rösta på Junitjej varje dag.

6 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! :) Och pizzan såg riktigt god ut!

  Röstat idag också :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Hösten är underbar!!

  Sv: Nej, hon är inte sjuk, och lider tror jag inte hon gör heller. Hon börjar bara bli gammal, och det blir allt svårare för henne att hänga med i svängarna :/

  SvaraRadera
 3. Så vackert ♡ ...
  Klart jag har röstat varje dag!

  SvaraRadera