måndag 13 oktober 2014

Flygsedlar

Uppskattas inte!
Något, som jag kan reagera över, är alla dessa flygsedlar. När de delas ut på stan, tar jag aldrig emot någon. Då gör jag ett val. Men när de sätts på bilrutan, tvingas jag ta emot något jag inte vill ha. Ska jag behöva sätta på en skylt på bilen där det står "NEJ TACK TILL REKLAM"? Dessutom har det hänt mig att jag har hunnit börja köra innan jag ens har reagerat på att det sitter en lapp på rutan. Vindrutetorkarna kör igång och flygsedeln flyger iväg. Den landar någonstans och skräpar. Hur många läser ens alla dessa flygsedlar som trycks upp? 

6 kommentarer:

 1. Ja, hon är så underbart vacker!

  SvaraRadera
 2. Jag läser dom inte! Knycklar ihop och lägger i bilen sen närmsta soppåse

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. ja det där är ett gissel

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket :)

  Jag håller med, läser dem sällan men skärpar ner i bilen då jag oftast inte har en sopkorg i närheten.

  SvaraRadera
 5. Jag tänkte på exakt samma sak igår. Då hade de vart och lämnat sådana lappar på alla bilar här i området. Gissa hur mycket lappar det låg slängda på marken sedan - typ alla:(

  SvaraRadera
 6. Får sällan såna, men parkerar nästan aldrig inne i stan, så kanske därför :)

  Men de är störigt, tror alltid jag fått böter när jag ser en lapp på rutan :(

  Tack så mycket :)

  SvaraRadera