torsdag 23 oktober 2014

TBT


Kollade på de första Instagram-bilderna jag lade upp. Då fick jag inga gilla och det var heller inte så viktigt hur bilderna såg ut. Nu lägger jag inte upp alla bilder jag tar och jag väljer mer med omsorg idag. Och visst har antalet gilla betydelse? 

16 kommentarer:

 1. jag vill på glömma instagram.. men jag kommer på mig emellanåt... :-)

  SvaraRadera
 2. Jag har inte instagram men bilder på Facebook som jag lägger upp vill jag att så många som möjligt ska gilla.

  SvaraRadera
 3. sporadiskt besök p instagram här

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag besöker dagligen Instagram, men jag lägger inte upp bilder där varje dag.

   Radera
 4. Nu är två vinnare uppe i Veckans blogg, kika in och var gärna med igen.

  SvaraRadera
 5. Ja, det är ju alltid kul om folk gillar bilderna man lägger upp :)

  SvaraRadera
 6. Håller med dig till fullo, man har blivit så kräsen med bilderna man lägger upp och likes är tyvärr väldigt eftertraktad.. När blev vi ute efter ett så stort behov av uppmärksamhet egentligen.. Klokt inlägg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man fråga sig. Kanske är det bara en bekräftelse på att många har sett bilden man vill ha.

   Radera
 7. Hade varit kul och se vilka bilder man tog när man börja, men orka inte kolla genom, har är 1600 :) Jag skulle ljuga om jag säger gilla inte betyder något för det gör det. Men sen jag träffa Erik tappa jag instagram lite och jag uppdaterar inte så ofta längre. Går i perioder, men alltid kul när någon gillar... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag uppdaterar heller inte så ofta längre. Under en period lade jag upp en bild dagligen på instagram, men inte nu längre.

   Radera
 8. Kul att kolla tillbaka ibland :D

  SvaraRadera
 9. Det som spelar roll, är att jag står för bilderna jag lägger upp och att dem är mina egna personliga. :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Ja går i perioder där med lägga upp, ibland blir det ingen på flera dagar, sen ibland blir det flera stycken. men ofta bara en, orkar inte fotografera så mycket nu som gravid :(

  SvaraRadera
 11. För mig är inte antalet GILLA så viktigt faktiskt. Jag har Instagram som någon slags bilddagbok. :)

  SvaraRadera