söndag 5 oktober 2014

Wanties


Höst 2014
Vill ha!
Hösten är verkligen på frammarsch. Det syns på träden och det blir mörkare på kvällarna. Här är det ganska mörkt redan vid kl 19. Vi har haft ett fantastiskt väder så här långt, men sommaren hamnar längre och längre bakom oss.  Och jag blir bara mer sugen på att framförallt att skaffa något nytt till fötterna. På internet har jag hittat många fina boots/kängor i storlek 35, som jag vill ha. Men man kan ju inte köpa alla exemplar. Jag får fortfarande fundera på vad jag helst vill ha.

14 kommentarer:

 1. Jo..samma här ju...grått och ganska trist men man får väl göra det bästa av det..lite värmeljus råder ju bot på mörkret iallafall.
  Och sen får man väl invänta våren igen då..men jag gillar vintern..speciellt runt jul med allt vad det innebär :)

  Ha de bäst.

  SvaraRadera
 2. haha ja de kan man ju säga :)

  SvaraRadera
 3. Mitten längst ner, de stövlarna var tummen upp! :)

  SvaraRadera
 4. Fina saker :) Hoppas något av dem hamnar hemma hos dig

  SvaraRadera
 5. Åhhhh ryggsäcken, den fastnade jag för verkligen, så snygg!

  SvaraRadera
 6. Härliga höstskor :) hoppas ni haft en lika solig höst som här i GBG, rena sommaren.fast höst

  Ny post ute...sexiga sänggavlar :)

  Ha en skön ny vecka

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

  SvaraRadera
 7. Å, vilka fina grejer! :)

  SvaraRadera