måndag 24 november 2014

Fult på svenska


Ibland är det lite som får mig att skratta. Men Gud så skönt det kan vara! Att skratta så man nästan kan kikna. Det måste Pernilla och Hanna ha gjort efter sin version av Icona Pops låt I love it. Pernilla höll dock god min ganska länge. Lyssna på Pernilla och Hanna. Om ni följer Pernilla på Instagram har ni redan sätt klippet. Annars kan ni göra det nu. 


Visst låter låten riktigt fult på svenska? Så är det nog med många låtar ifall de översätts till svenska.  Tack Pernilla för att ni bjuder på er själva och för att ni bjöd mig på ett gott skratt.

13 kommentarer:

 1. Får lyssna sen efter sambon sett klart sitt program och jag sett revenge :)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Ha, ha! Så kan man ju också se det! ;)

   Radera
 3. haha gud vad konstigt det blev att höra den på Svenska! xD

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig och inspirerande blogg du har. Och massa bra tips om träning, tusen tack!
  Ha en fin fortsättning på veckan!
  Kram Ann

  SvaraRadera
 5. Hej alla djurkompisar!

  Jag har kommit över en STOR goodie bag med godis till husdjur (hund/katt/ eller gnagare) som jag behöver bli av med! Om ni snälla vill hjälpa med mig i ett projekt jag har i skolan som handlar om djurmat så deltar ni i utlottningen av denna goodie bag!

  Svara bara på enkäten här: https://jfe.qualtrics.com/form/SV_3jTm5s0uzfJo3yd (bara 2-3 frågor och tar 1 min att göra!)

  Och maila sedan ett mail till: lill_lollan@hotmail.com så är ni med i utlottningen av godiset!

  Tack, tusen tack!

  SvaraRadera
 6. hahahaha den där Hannah är så galet rolig! :D

  SvaraRadera