måndag 10 november 2014

Längtan efter kyla

Konstigt nog, så börjar jag bli lite trött på det milda vädret. Jag tycker det är svårt att veta hur man ska klä sig, när det är så här. Sedan kan jag sakna den bitande kylan som kan greppa sig fast i kinderna. Är man bara rätt klädd, är det riktigt gott. Sedan är det heller inte fel med lite snö. Dock hoppar jag gärna över snökaos och ishala vägar. Att köra bil under sådana omständigheter är inte på något sätt roligt.Visst ser det både härligt och roligt ut när räven dyker ner i snön? Genast känns Ice Age-filmerna sanningsenliga.

8 kommentarer:

 1. Kan hålla med om att det är svårt att klä sig,men jag avskyr kyla intensivt så jag längtar inte

  SvaraRadera
 2. nja.. jag tycker 5 plus är ganska bra - det har vi just nu. Men vi har ju hunnit med 13 minus också i höst/vinter så... det svänger duktigt...

  SvaraRadera
 3. fram för värmeslingor i körbanorna:)

  SvaraRadera
 4. Längtar inte... riktigt snö över jul är ok;)

  SvaraRadera
 5. Vill oxå ha vinter nu, gillar inte sånna här 'mellanperioder' då man inte vet hur man ska klä ungarna när de ska iväg till skolan. Eller ja, sonen då, är ju bara han som ska iväg iofs, haha!

  SvaraRadera
 6. Vill ha snö och kallt plus sol jag!

  SvaraRadera