onsdag 19 november 2014

Nagelförändring


winter nail art
Testa något sådant?

På lördag är det dags att skaffa nytt lager shellac på salong. Jag brukar bara ha enfärgat, men någon kanske man skulle våga att välja någon dekoration eller en annan färg på en av naglarna. Inför december skulle man kanske ha något i guld, silver eller vitt. Man borde kanske våga testa något nytt.

16 kommentarer:

 1. superfint ju! Ha en fin kväll! =)

  SvaraRadera
 2. SV: Tack så jätte mycket. Det hoppas jag med, men jag känner ändå på mig att han kanske inte kommer läsa det, men gör han inte det så fick jag i alla fall ut mina känslor i ord och bara det betyder mycket.

  SvaraRadera
 3. Klart du skall testa något nytt :)

  Haha nej bilden har inget med vårt förhållande och göra utan ren och skär humorbild bara :)

  SvaraRadera
 4. Kör på den självklart jätte fint!!
  vill oxå förnya mina måste göra det snart
  ha en fin torsdag kram

  SvaraRadera
 5. ja man kanske skulle testa hahaha

  SvaraRadera
 6. Ja, nåt sånt hade ju varit jättesnyggt.

  SvaraRadera
 7. klart du ska... jag skulle - om jag hade några naglar. Men som vanligt den här tiden på året är mina kortare än kortast... :-(

  SvaraRadera
 8. Essie ar de bästa nagellacken! Sitter kvar hur länge som helst. Använder bara de sedan i somras. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Essie är ett väldigt bra nagellack, men shellac är det bästa för mig.

   Radera