fredag 14 november 2014

Vinterdäck och keramik

Direkt efter jobbet, åkte jag till däckverkstaden där jag har mina däck förvarade, för att byta till vinterdäck. Lite tidigt kan tänkas, men det är ju redan i mitten av november och när som helst kan halkan slå till.  Kom ihåg att från den 1 december är det krav att att ha på vinterdäck.

Många fina saker

Efter det, åkte jag till Vävra Keramik. Där såldes den fina keramiken ut till 50% och då vill man såklart passa på. I januari är det en ny ägare. Läs mer. 

I love it!

Inköpen
Jag kom hem med två muggar. Den storleken jag ville ha på muggen var egentligen helt slut, men jag fick köpa från muggar från deras café till ännu lägre pris. Det är jag glad över, för då fick jag muggar i rätt storlek. En fin frukostskål följde med hem också. Jag ångrade att jag inte köpte en till, så även maken hade kunnat äta fil till frukosten.

11 kommentarer:

 1. haha.. lite tidigt.. här känns det sjuuuukt sent att sättpå dom nu... mitten av oktober är det VERKLIGEN dags...

  SvaraRadera
 2. Gillar det där sista med hjärtat! :)
  Ja tiden går så fort! Galet! Snart 2015 för tusan.

  SvaraRadera
 3. En liten rättelse! Det är krav från 1/12 att ha vinterdäck OM det är vinterväglag.

  Krav på vinterdäck under perioden 1 december-31 mars. Kravet är gällande när det är vinterväglag. Om det inte är vinterväglag så är det heller inte ett krav.

  "Vinterväglag bör anses råda när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen".

  SvaraRadera
 4. Ja visste e han söt lilla knuten

  SvaraRadera
 5. Wow,så fint du köpte med ♡ på ...

  SvaraRadera
 6. Utanför ett köpcentrum här i Norrköping :)

  SvaraRadera
 7. Drog på vinterdäcken för ett någon vecka sedan. Man vet aldrig när snön och halkan slår till så här års. :)

  Vilka fina inköp!!!

  SvaraRadera