onsdag 17 december 2014

Kolsyremaskin

Kolsyremaskin
Här kan vi numera dricka bubbelvatten varje dag. Vi har fått en tidig kolsyremaskin i för tidig julklapp. Modellen heter AQVIA och är från Aga. Det är skönt att slippa hem en massa dryckesflaskor. Nu kan vi göra eget istället! Vi har hunnit smaka olika smaker. Det har blivit kolsyrat vatten med smak av päron, cola och citronsmak. Päroncider har vi inte hunnit smaka på än, men det blir nog snart. Smakerna från Sodastream kan vi också använda.

Har ni en sådan maskin hemma? Vilka smaker rekommenderar ni?

8 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin blogg! Ja jag har en sodastream hemma, dricker nästan bara bubbelvatten :) Jag dricker "osmakat" eller så blandar jag med vanlig saft, det smakar lika bra som med deras smaker men är bra mycket mer prisvärt! Kram!

  SvaraRadera
 2. så nice! jag brukar köpa vanlig blandsaft i smaker jag tycker om och blanda med kolsyrat vatten, mycket mer smaker att välja mellan och billigare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för idén med att blanda med vanlig saft! Det måste vi testa någon gång.

   Radera
 3. Jepp - vi har haft en sodastream i många år.. har även en i gula huset.. men vi kör uteslutande vatten.. ibland med en liiiten skvätt sockerfri saft i för att göra smaksatt vatten. Läskedryck har vi än aldrig testat på alla dessa år.. men många liter vatten har det blivit.

  SvaraRadera
 4. ha alltid funderat på o köpa en sån men aldrig kommit till köp ännu. Rädd för att jag skulle dricka för mycket söta drycker då :) med bubblor i :)

  SvaraRadera
 5. Ja, fick en av en kompis i somras när jag fyllde år. Behövdes....

  SvaraRadera