fredag 19 december 2014

Nu: JULLOV!

Trappan ner till skolcaféet
Det kändes märkligt idag med skolavslutning. Det kändes särskilt märkligt, eftersom det var min sista dag på denna fantastiska skola. Det är ett val jag själv har tagit, men ändå kändes det lite konstigt, men mest tomt just idag. Man har längtat efter ledighet och det känns skönt med jullov nu.
Efter en fin avslutning tillsammans med eleverna, bjöds det på fantastiskt god julmat, som skolvärdinnan hade lagat till all personal.
Julmat till personalen
Allt smakade fantastiskt gott! 

Visst ser det gott ut?
Underbara brev
Att säga hej då till alla barn, har varit väldigt jobbigt. Det har varit många tårar och väldigt många kramar. Och så många fina brev och teckningar jag har fått. Jag har blivit så varm i hjärtat av att läsa alla brev. 
Så fina presenter jag fått!
Så många presenter jag har fått idag. Den lilla ängeln känns väldigt symbolisk. Under jullunchen med kollegorna fick jag höra ett fint tal och ta emot en fin present. Det var en stor lykta med ljus. Kanonfin! 
Min arbetsplats right now
Nu ser min arbetsplats ganska så ren ut. Några saker är kvar till läraren som kommer efter mig.  This school will always be in my heart even if I will leave it. Varför kändes det enklast att uttrycka det på engelska?11 kommentarer:

 1. Sv: Ja verkligen .. och jag tycker det är rätt skönt att jobba julen :)

  SvaraRadera
 2. Ska du byta jobb? flytta? byta bana? studera? Jag har nog missat det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska byta arbetsplats, men inte yrkesbana. Kommer bo kvar, men får längre resväg. Det är inte konstigt om du har missat det, eftersom jag inte har berättat det på bloggen tidigare.

   Radera
 3. Va kul me så mkt presenter :)

  SvaraRadera
 4. sv: Åh, tack så mycket! :) Hoppas du får en härlig lördag!

  SvaraRadera
 5. Det var en avslutning som heter duga det..vi fick nöja oss med smörgåstårta....fastvdet var smaskens det med. :)

  Jobbigt att säga adjö till barn....hoppas jag sliper det nån gång...skulle sakna dem något djävulskt.

  Ha det fint nu och ha en skön jul.

  SvaraRadera
 6. Ser ut att ha varit ett trevligt julbort!

  SvaraRadera
 7. Goa elever och kollegor! Förstår att det var jobbigt att lämna, men du kommer få det bra på nya stället med. Kram

  SvaraRadera