söndag 14 december 2014

Varbergs kurort


Trevligt ställe!

Då är man hemma igen efter en underbar vistelse på Varbergs kurort. Jag och min man har slappat och njutit av en lugn och trevlig miljö och atmosfär. igår efter ca 20 minuter efter vår ankomst, fick jag njuta av en härlig aromamassage. Det var något jag verkligen behövde. Efter 35 minuter var man rejält avslappnad och det var segt att resa sig upp, men man var nästan som en ny människa.

Vår svit

Det roligaste av allt var nog att vårt standardrum blev uppgraderat till en svit utan extra kostnad. Sviten bestod av en hall, ett sällskapsrum med pentry och ett avskilt sovrum. Vilken överraskning det blev för oss!
En härlig behandling
En spontan idé förverkligades. Vi testade fiskpedikyr. Det var riktigt skönt! Det kändes som att stoppa ner fötterna i champagne. De små pirayerna åt flitigt på fötterna. 

Gött!
Det var inte ett dugg läskigt att stoppa ner fötterna bland alla de små fiskarna i 20 minuter. Hoppas fiskarna blev riktigt mätta.

Hotellets bild
Här har vi en av badavdelningarna. Här simmade vi en  liten stund innan vi gick in till relaxavdelningen där det bland annat fanns både bubbelpool och ångbastu. 

Så härligt med en slappestund!

Mysig restaurang
Efter att ha slappat var det dags att gå ner till den mysiga restaurangen för att njuta av ett fantastiskt julbord. 

Julbord
Så mycket gott det bjöds på. Det fanns läckerheter både från havet och från slakteriet. Som efterrätt bjöds det på en massa gott julgodis. Jag kan konstatera att rocky road är överskattat. 

Stämningsfullt!
Under tiden vi åt, dök Varbergs lucia upp och sjöng så vackert. Mycket trevlig underhållning under middagen.  Efter middagen tog vi det lugnt inne i sviten. 

Hotellfrukost
Idag startade vi dagen med ett dopp i poolen, bubbelpoolen och ångbastun. Efter det smakade hotellfrukosten extra gott. 

Nu får jag ladda inför sista arbetsveckan innan julledigheten. Det känns konstigt även om det är något man ser framemot. 


15 kommentarer: