tisdag 13 januari 2015

Är lite trött


Lite trött
Att börja jobba på ny arbetsplats, tar en lite på krafterna. Nya intryck, nya rutiner, många nya namn, flera att lära känna, kan inte ha full koll......ja, allt detta göra en lite trött. Men samtidigt är det givetvis roligt! Jag hoppas att jag kommer att vara lite mer "varm i kläderna" efter en månad. Det tror jag att jag kommer att vara.

8 kommentarer:

 1. ja sånt tar på kraften... lycka till

  SvaraRadera
 2. en månad ojoj jag jobbade på mitt förra jobb nästan två år o lärde mig inte alla namnen :) fast det kan ju ha med min stroke att göra :)

  SvaraRadera
 3. Känner som du....fast jag återvänt till min gamla arbetsplats. Nytt arbetslag, ny personal, ny klass, nya rutiner, nya målsmän, nya koder.... Bara ta det lugnt och som du skriver så är det kul! Kram

  SvaraRadera
 4. Självklart blir det så, det tar en stund att komma in i allt det nya. Men det känns alldeles säkert, som du säger, bättre om några veckor! :)

  SvaraRadera
 5. Alltid "jobbigt" första tiden innan man kommer in i allt, men man har inga problem med och sova när man börjar på nytt jobb =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att jag snart har kommit in i allt!

   Radera