fredag 9 januari 2015

Bloggen funkar nu!


Bloggfel
Så frustrerande och så irriterande! På grund av att jag har en egen domänadress, så ligger (?) bloggen hos Loopia. Nyligen nedgraderades kontot och jag behöver inte DNS (vad det nu kan vara) längre. På grund av detta, blev det någon slags miss eller så. Tack vare att jag fick hjälp, funkar nu bloggen igen. Tack och lov!

11 kommentarer:

 1. Skönt att det fungerar igen! :D

  SvaraRadera
 2. Puh, försökte gå in i går och möttes bara av ett faxmeddelande skönt att det är över.

  SvaraRadera
 3. Skönt att de funkar igen :)

  SvaraRadera
 4. har också haft min blogg där men var riktigt missnöjd med dem så jag bytte

  SvaraRadera
 5. Skönt att det är i sin ordning nu & lika fin är bloggen ♡ ...

  SvaraRadera
 6. DNS? Är inte det de som levererar grejer?
  Eller det kanske var DLS?
  Dessa förkortningar...hujeda mej ;)

  Ha de bäst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svårt att hålla reda på alla förkortningar. Jag tror det är DLS som levererar grejer.

   Radera