lördag 31 januari 2015

IKEA och MediaMarkt


IKEA-besök igen
Ibland kan det gå ett år mellan besöken, men nu har det bara gått tre veckor emellan. Idag var vi på IKEA och det kändes ganska så nyss med andra ord. Vi behövde fylla på med nya ljus och så hade min man sett en ugnsform, som han ville ha. 

Inga kontorsstolar just på denna bild
Det är alltid kul att kolla på IKEA. Jag brukar altid provtesta kontorsstolarna. Vet inte varför jag alltid blir sugen på en ny stol att ha framför datorn. Kan det bero på att man så ofta sitter just där?

En del av det vi köpte
Förutom det på bilden, hamnade vanliga kronljus, blockljus och en rund matta också i IKEA-kassen. 

Gigantisk TV
Vi gick in på Media-Markt för att kika lite grand. Vi gick ut tomhänta därifrån. Men vi var ju tvungna att kika in där, eftersom min man är så teknikintresserad. Vi fick syn på en gigantisk TV på 85 tum för 299 990:-. Vem köper en sådan TV?!

Coolt kylskåp
Nu väntar en hel kyckling i ugnen. Den är fylld med en massa gott och jag börjar bli mer och mer hungrig. Det ska bli gott med mat!

12 kommentarer:

 1. sv: Ja verkligen! Det är minst sagt en stor omställning. Jag läser en kurs i engelska på University of Sussex, den anordnas av Göteborgs universitet men man kan läsa den här i Brighton. :)
  Det var verkligen en dyr TV!

  SvaraRadera
 2. Då har jag gjort ungefär samma sak som du i helgen, tog ikea igår och media markt idag =) vart ett nytt skrivbord och en ny dator.

  SvaraRadera
 3. Det är mysigt att gå på IKEA, sist jag och pojkvännen var där hade vi inget alls på inköpslistan men kom ändå hem med en massa roligt, ett par murgrönor, en bricka, snygga krokar och ett par kaffekoppar med fat.

  SvaraRadera
 4. Billig TV, haha.

  sv: Tycker jag absolut att du ska göra! :))

  SvaraRadera
 5. ja men tänk att det kanske finns folk med pengar o stora stora rum :)

  SvaraRadera
 6. Allitd på Ikea, värmeljus, blockljus och doftljus. Är väl det Ikea är till för?

  SvaraRadera
 7. Skulle vilja åka till ikea, behöver en gardinstång och fönsterlampa, men får se om jag orkar åka dit en dag i veckan kanske :)

  Jag lovar det kommer fler gånger, skall fundera ut ett bra namn på tävlingen och hur ofta den skall återkomma :)

  SvaraRadera
 8. Ska gå och kika på en ny soffa tänkte jag...och Ikea ligger bra till här....vi får väl se när det blir av?
  299 tusen?
  Det var ju inte lite...den måste varit klädd i guld eller nåt ;)

  Ha de bäst.

  SvaraRadera
 9. Jag behöver en ny kontorsstol till mitt pysselrum, kanske borde kolla in ikea =)

  Svar: Ja, det känns bra. Hoppas han blir fälld bara.

  SvaraRadera
 10. Den TV vore nåt.. ;.)

  Vi borde ta oss till IKEA.. ska ha ny byrå och nya sängbord.. men det känns lite jobbigt att åka...

  SvaraRadera