onsdag 11 februari 2015

Alla hjärtans dag


Alla hjärtans dag
Ska du fira denna dag?


Alla Hjärtans dag är på lördag. Oftast är jag emot dagar, som butiker vill tjäna pengar på, men just denna dag gillar jag ändå. Sedan ska man ju alltid visa uppskattning mot de man älskar och tycker om, inte endast särskilda dagar. Men visst är det kul med en dag då kärlek och vänskap uppmärksammas lite extra? Kärlek kan man aldrig få nog av!

Kommer du fira Alla Hjärtans Dag? På vilket sätt isåfall?

6 kommentarer:

 1. ja o vad kul alla ensamna singlar ska ha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, man kan ju komma ihåg sina vänner också!

   Radera
 2. På ett sätt tycker jag att man inte behöver ha en speciell dag för att fira någon man tycker mycket om, men samtidigt är det lite mysigt. Jag gillar att skämma bort min sambo lite titt som tätt så en present på alla hjärtans dag kommer inte bli speciell direkt. Dock kommer han få en bok jag gjort med text från vår första tid tillsammans och lite bilder.
  Jag tror inte vi kommer göra så mycket speciellt.
  Blir mer mys och romantik när han fyller 35 :)

  Svar: Jag kommer troligtvis prova raspbarries också men ingen av dem jag provar först =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad trevligt och personligt med en bok du har skapat!

   Radera
 3. Jepp.. en liten present till maken och ungen... och så extra gott att äta. :-)

  SvaraRadera
 4. Älskar colaburkarna :) Jag och min sambo ska ut och äta middag, träna tillsammans och laga efterrätt på kvällen :)

  SvaraRadera