torsdag 26 februari 2015

Bädda med nytt!

Det är snart vår och man blir sugen på nytt, nytt och nytt! Nya kläder, nya skor, nya dukar och nya sängkläder. Dessa sängkläder är så fina och skulle gärna få flytta in hos mig, om det inte hade varit för priset. Du hittar sängkläderna HÄR
Bäddset från GANT
10 kommentarer:

 1. Snygga. De där lakanen skulle jag gärna krypa ner emellan.

  SvaraRadera
 2. Jag skulle också vilja ha lite nya sängkläder. Men snål-jåp-Pernilla har svårt att göra sig av med gammalt också. Så mya får inte plats i skåpet. Man använder ju bara ett par åt gången, liksom. Snacka om I-landsproblem.
  /P

  SvaraRadera
 3. Jätte snyggt. Gillade alla.

  SvaraRadera
 4. Själv har jag köpt nya linnelakan som jag är supernöjd över. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Attans att fina sängkläder alltid ska vara så dyra! Själv har jag fastnat för Chhatwal & Jonssons Paisley men de lär nog förbli en dröm!

  SvaraRadera