lördag 28 februari 2015

Shoppingdag på stan


Kul med ny butik!
 Idag har jag varit på stan tillsammans med en väninna. Det blev några timmar, men de gick alldeles för fort! Vi hade en shoppingrunda tillsammans, men det blev självklart även ett restaurangbesök. Jag var ute efter något vårfint, helst en överdel. Tyvärr hittade jag inte något i klädväg som jag ville ha.

Mysigt!
Bilderna är hämtade härifrån.

På den nyöppna butiken Leilas General Store på Södra Larmgatan 13 i Göteborg hittade jag dock Balls burkar som jag ville ha, Tre lock med hål i, köptes också till. Dessa är perfekta att dricka smoothies ur.

Nyinköpta.
Jag hoppas jag hittar någon tröja i svagt rosa en annan dag istället. Hoppas jag också hittar ett par vårskor. Nu blir det hopp i säng!

9 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt tjejen! Himla härligt :) Kramar! Ha en toppen dag fina du!

  SvaraRadera
 2. Tack för titten i min blogg ;))
  Tänk att jag har bott i Gbg på 70 och 80-talet...en härlig tid!!...men flyttade "hem" till Södra Norrland igen ;)......hoppas du har det bra i vårvädret ;)...idag ska jag sälja på loppis i Parken i stan ;)...man hyr bord och hoppas på tur, hihi
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 4. Svar: Tror dem grabbarna har en fin gemenskap och en fin relation :) lät så på låten/talet. Skoj!

  SvaraRadera
 5. Vilket bra tips! Måste ta mig dit nästa gång jag åker till Gbg!

  SvaraRadera
 6. Får bli ett besök framöver! :)

  SvaraRadera