fredag 13 februari 2015

Vilket drömhus!

Så mysigt!
Åh, vilket mysigt och charmigt tornhus! Här skulle jag gärna vilja bo, men huset finns på fel ort. 
Vilka härliga detaljer!

Gammaldags stil
Jag älskar vita väggar och och det vita golvet. Sedan är det ju inte helt fel med kakelugn.
Gillar badkaret
En del av möblerna och inredningen är dock lite väl slitna för min smak, men det får man se förbi. 
Säng som saknar ben - i don´ t like!

Härligt rum!

Vill du flytta hit? Du hittar annonsen HÄR!
4 kommentarer:

  1. Hej! Och nej, jag vill inte bli lärare längre. Tycker inte om att tala så. Tyvärr. Dessutom minns jag inte att jag någonsin har trivts med att stå framför klassen och prata, så känns lite underligt att jag såg mig själv som en framtida lärare när jag var yngre.

    SvaraRadera
  2. Jag såg också detta men som du säger, fel ort!

    SvaraRadera