söndag 8 mars 2015

Big problem!


Just nu har jag stora problem med min mobiltelefon. När Yambo simmade idag, fotade jag honom med mobilen. Sedan stoppade jag ner den i en fuktig och troligen våt regnjacksficka. Resultatet blev en väldigt het mobil, som var stendöd. Nu ligger mobilen i en liten påse med ris. Jag hoppas att detta kommer att fungera. Annars blir jag riktigt irriterad! Tack och lov har jag min gamla mobil kvar, så den kan jag använda i värsta fall. 
Kanske ett i-landsproblem, men det är verkligen BIG PROBLEM! Ingen är gladare än jag om den burkar funka igen.

11 kommentarer:

 1. Utan mobilen stannar nästan världen, i alla fall för mig. Hoppas att den repar sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen att den repar sig!

   Radera
 2. lite känslig om den blir blöt i fickan :)

  SvaraRadera
 3. Jobbigt! Hoppas att den blir bra igen. Nackdelen med Iphone är att den verkar vara både vatten- och kylkänslig...I övrigt älskar jag Iphone.

  SvaraRadera
 4. Ha tålamod. Det brukar gå att få igång dem igen. Jag håller tummen!
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undra hur mycket tålamod man behöver....

   Radera