måndag 27 april 2015

Bort med tandsten


Tandkontroll
Idag var det dags för ett besök hos tandhygienisten. Jag var hos henne senast 2012 och hos tandläkaren för 18 månader sedan. Det är så bra att man får en kallelse ganska så regelbundet. Kontrollerna är bra för att förhindra en till att bli tandlös. Jag hade inga hål att laga, men hon fick ta bort tandsten. Så fina tänderna kändes när jag gick därifrån.  Flourlackens smak har jag inte ont av. Nu ska jag bli ännu flitigare med tandtråden, så jag slipper så mycket tandsten. 

Varför ska väntrummen vara så tråkiga?
Det kändes lite lyxigt att gå därifrån utan att betala. Betala gör jag redan, men det känns knappt. Tacka vet jag frisktandvårdsavtalet!

4 kommentarer:

  1. Nu fick jag ont i magen....jag hatar verkligen att gå till tandläkaren. Tänderna är känsliga tycker jag. Tur det gick bra. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. ja tänder är viktigt problem med dem o livet blir inge kul

    SvaraRadera
  3. Åh...jag har inte gratis tandvård länge till...börjar väl betala nästa år, det är inte alltid positivt att bli äldre...

    SvaraRadera