måndag 13 april 2015

Cykling på G!


Cykelklar!

När våren är här, blir man sugen på mycket som liksom har legat vila under vintern. Cykling är en sådan sak jag kan bli sugen på och för mig är det ett perfekt sätt att träna upp min kondition. Det är roligare än löpning och det belastar heller inte knäna på samma sätt. Att cykla uppför en backe är inte en enkel uppgift. Jag känner genast att flåset kommer igång.

Min älskade cykel!
Jag har nu luftat min cykel för första gången denna gång. Det finns många vårtecken och cykling är ett av dom. Jag tycker att cykling är en härlig träningsform. Man kommer ut, man rastas, får frisk luft och man får förhoppningsvis se vacker natur. Självklart väljer man sina cykelturer med omsorg.
Cykeltillbehör
Inför sommarens cykelturer skulle jag behöva cykelkläder och då särskilt cykelbyxor med "blöja". Det är så mycket skönare att cykla med sådana (lånade min mans en gång) och det skulle ju vara praktiskt med en klassisk cykeltröja. De har ju en ficka på ryggen, där man kan lägga i energibars, mobil och annat. Så praktiskt!  Sedan finns det ju andra roliga saker att komplettera med. Jag har hittat en favoritsida vad det gäller cyklar och cykeltillbehör. Den heter bikester.se

Brukar du cykla någonting?

15 kommentarer:

 1. Jag äger ingen cykel=P Men min syster och hennes man är aktiva cyklare och har "riktiga" cyklar för att cykla i skog o mark och min syster och jag var en gång på en tur, det var....svettigt=)...och alldeles, alldeles underbart!

  Din blogg är väldigt fin! Den är så vardagsnära och lyfter ändå upp det positiva i livet, som en cykeltur kan vara=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillar min blogg! Hoppas du kommer tillbaks.

   Själv har jag en hybridcykel som jag älskar!

   Radera
 2. Åh så sugen jag blir, en sådan där byxa med vadderign är jag sugen på också...

  SvaraRadera
 3. Ja, cykla är så härligt och så bra att träna upp konditionen med hjälp av det! :)

  SvaraRadera
 4. jag cykar bara när jag ska ta mig från A-B. Och nån gång en sväng i solen sådär bara... men cykla ÄR skönt... även om jag springer när jag ska träna.

  SvaraRadera
 5. Jag cyklar också...ska tom cykla SiljanRunt i sommar...GALET!! Men jag håller med...en underbar träningsform! Älskar't!

  SvaraRadera
 6. Åh vad härligt med en cykeltur! Är själv ingen cykelfantast, men det måste ha varit skönt i vårvädret :)

  SvaraRadera
 7. Instämmer med övriga! Underbart att cykla - och just nu gör jag faktiskt ett cykeltest i jobbet, så det blir många turer framöver. ;)

  SvaraRadera
 8. Vad härligt att cykla! Jag är dock ingen cyklare

  SvaraRadera
 9. Åh det är ju så roligt! Ska ta fram mountainbiken direkt när jag kommer hem:-)

  SvaraRadera
 10. Jag brukade cykla massor fram tills dess att mina cyklar blev stulna hela tiden och då gav jag upp och cyklade inte på jag vet inte hur många år. Fick till sist en ny cykel som jag fixade och hann cykla på en gång -sedan var den punkterad. Nu har jag gett upp livet som cyklist, tyvärr!

  Du får gärna cykla lite för mig med, haha!

  SvaraRadera
 11. jag försöker komam igång med cyklandet men det tar emot än men ska börja cykla till jobbet de dagar det inte regnar :)

  SvaraRadera
 12. Jag cyklar tyvärr inte lika mycket nu som förr. Måste träna upp hunden först för att kunna cykla mer med honom. Blir mer promenader efter att jag skaffade hund.

  SvaraRadera